Zo creëer jij een sfeervolle kampeerplaats

Kun jij ook niet wachten op het kampeerseizoen? Gelukkig komt deze er weer bijna aan. Quality time met de familie, lekker buiten zijn, spelletjes spelen bij kaarslicht en eindelijk eens je boeken uitlezen. Je kampeerplaats is jouw eigen domein voor een bepaalde periode. En dat betekent dat je deze zo knus mogelijk wil maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van gezellige led verlichting rondom je tent of caravan? Of een sfeervolle gaslantaarn? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Ontdek snel hoe jij je kampeerplaats zo knus mogelijk kunt maken, voor een onvergetelijke vakantie:

Zet een opblaasbare hoekbank neer

Wil je het knusse woonkamer gevoel ook op de camping beleven? Dan is een opblaasbare hoekbank een top aanwinst. Je neemt deze gemakkelijk mee in de auto of in je koffer. En blaast hem in no-time op tot een comfortabele bank voor 4 tot 5 personen. Bovendien is een opblaasbare bank waterbestendig. Je kunt hem dus zonder problemen buiten laten staan. En ben je in een gekke bui? Wie weet belandt de bank dan op de laatste kampeerdag wel op het meer of in het zwembad…Multifunctioneel!

Hang sfeervolle verlichting op

Lichtjes maken als geen ander de sfeer. Zo ook op de camping. Haal voor vertrek dus wat gezellige verlichting, zodat je jouw kampeerplaats tot een knusse, gezellige plek kunt omtoveren. Hang kleine gekleurde lampjes aan je tent, caravan of huisje. Koop een compacte lavalamp voor je campingtafeltje of hang mooie verlichting aan het plafond. Zorg ervoor dat je het licht desgewenst kunt dimmen of feller kunt zetten. Zo kun je de verlichting altijd aanpassen aan je mood of de activiteiten.

Span een hangmat

Hoe lekker is het om een middagdutje te doen in je eigen hangmat op de camping? Plaats er een tussen de bomen of andere objecten en geniet van alle campinggeluiden, terwijl je op en neer deint. Wie weet is het zelfs een goed idee om de nacht door te brengen in je hangmat wanneer het binnen te heet is. Aanrader: maak een schema waarin staat wie wanneer in de hangmat mag liggen. Er komt gegarandeerd ruzie over…

Hulp nodig bij het vinden van de juiste tent? Bekijk dit artikel en kom er achter welk product het beste bij je past!

Koop een steenkool barbecue

Wie aan kamperen denkt, denkt aan barbecue. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede barbecue mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens het kamperen! Niet alleen geeft het sfeer en het echte “campinggevoel”; het biedt ook nog eens warmte in de avond én goddelijke maaltijden. Nodig je buren uit om een hapje mee te eten en je hebt bovendien meteen nieuwe vrienden gemaakt. Zo simpel is het!

Zet je tent op met “glow in the dark” haringen

Waar er als kind waarschijnlijk glow in the dark sterren aan je muur pronkten, kun je nu herinneringen ophalen door lichtgevende haringen te kopen. Een geweldige toevoeging aan je kampeerervaring! Het ziet er cosy en warm uit en helpt je bij het terugvinden van je kampeerplek wanneer je ‘s nachts terugkomt van het toilet. Geen excuus meer om “per ongeluk” bij je buurvrouw in de tent te belanden dus…

Je hebt nu de nodige inspiratie om je kampeerplaats zo gezellig mogelijk te maken. Haal dus snel jouw favoriete items in huis en ga een geweldige, sfeervolle vakantie tegemoet!

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software