Lekker ravotten op het strand: op vakantie met de hond in Noord-Holland!

Zijn jij en je trouwe viervoeter onafscheidelijk? Houd je er wel van om lange wandelingen te maken en samen de natuur te ontdekken? Wat dacht je van een vakantie met hond aan zee? De kust van Noord-Holland heeft je heel wat moois te bieden. We vertellen je meer over omgeving Julianadorp en Callantsoog!

Kop van Noord-Holland

De kust in de Kop van Noord-Holland is een heerlijke uitvalsbasis. Zo heb je er bijvoorbeeld het bruisende Callantsoog, het knusse Sint Maartenszee of het watersportparadijs Julianadorp. Verblijven kun je echt pal aan de zee. Strandhuisje Julianadorp boeken? In dit dorp zijn genoeg vakantiehuisjes te vinden waar je je hond mag meenemen. Bovendien loop je dan binnen enkele minuten het strand op en geniet je samen met je trouwe viervoeter van het uitzicht van de surfers op het water. In dit dorp vind je namelijk een grote surfschool.

De charme van de kust in ieder seizoen

Het hoeft natuurlijk niet per se hartje zomer te zijn om heerlijk te vertoeven op het strand. Ieder seizoen heeft zijn charme! Tijdens de koudere dagen verblijf je misschien liever in een strandhuisje dan dat je gaat kamperen. Wil je toch kamperen, maar niet ‘kramperen’. Lees dan ook zeker even onze tips over kamperen in de winter.

Met de hond naar natuurgebied Het ZwanenwaterMet de hond naar natuurgebied Het Zwanenwater

In de omgeving van Julianadorp, in Callantsoog om precies te zijn, vind je natuurgebied Het Zwanenwater. Dit is een 615 hectare groot duingebied, dat rijk is aan moerassen, vijvers, bloembollenvelden, heide en bossen. Daarnaast vind je er de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Zowel jij als je hond halen hier een frisse neus en genieten van de omgeving.

Lekker naar zee!

Kamperen is niet altijd de meest handige optie als je je hond mee op vakantie wilt nemen. Gelukkig zijn er dus genoeg alternatieven. Zo biedt reisaanbieder Lekkernaarzee.nl bijvoorbeeld specifieke vakantiehuisjes aan waar de hond welkom is. Dat niet alleen, maar die ook diervriendelijk ingericht zijn. Bijvoorbeeld met een omheinde tuin wanneer je graag je vrolijke, wilde puppy meeneemt. Kortom, genoeg mogelijkheden om er samen met je huisdiervriend op uit te gaan!

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software