Welke voordelige smartphone neem je mee op kampeervakantie?

De vervolgstap na het plannen van je kampeervakantie is het nadenken over de spullen die je mee gaat nemen als bagage. De kans is groot dat je, net als veel andere mensen, voor dit soort reizen je dagelijkse smartphone thuis laat en ervoor kiest om een wat eenvoudiger model mee te nemen. De vraag is alleen welke voordelige smartphone je mee neemt op kampeervakantie. Niet iedere smartphone is immers even geschikt hiervoor. In dit artikel doen we je twee suggesties: de Samsung a52s en de Oppo Find X3 Lite.

Wat mag je verwachten van de Samsung a52s?

We beginnen deze dubbele review met een bekende speler in het smartphone segment. Wat mag je verwachten van de Samsung a52s? Je verwachtingen mogen best hoog zijn want dit is de opvolger van de Galaxy A52. Dat de grootste Android-fabrikant ter wereld hiermee wederom een prima keuze heeft gemaakt, blijkt wel uit verschillende aspecten. De Samsung a52s is voorzien van een 6.5 inch groot scherm. Het toestel is uitgerust met het FHD+ sAMOLED 90Hz display. De kenners onder ons weten metten wat dit betekent. Dit toestel voorziet je dus soepele beelden. Daarnaast is deze smartphone voorzien van krachtige hardware wat het toestel lekker snel maakt. Dit is uiteraard ideaal als je tijdens je kampeervakantie een video op wilt nemen of lekker een serie wilt kijken.

Een ander groot voordeel van deze Samsung a52s is zijn IP67-certificaat. Het toestel is dus stof- en waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je plots in een plensbui terecht komt wat je tijdens een kampeervakantie niet altijd kunt voorkomen. Er zijn overigens weinig toestellen uit deze prijsklasse die over deze eigenschap beschikken. Met het benoemen van de term “prijsklasse” komen we automatisch op een andere onderscheidende waarde van de Samsung a52s. Dit toestel vormt immers een combinatie van twee werelden: de Samsung a52s heeft de eigenschappen van een duurder model maar wordt tegen een zeer betaalbare prijs aangeboden.

Is de Oppo Find X3 Lite een goed alternatief?

Op basis van het bovenstaande zou je wellicht je keuze al gemaakt hebben. Dit is echter te kort door de bocht. De Oppo Find X3 Lite kan immers een goed alternatief zijn. Allereerst hangt er aan dit toestel een vriendelijker prijskaartje. De Oppo Find X3 Lite is de goedkoopste smartphone van de nieuwe Oppo Find X3-serie. Hiermee wordt dus een betaalbaar alternatief geboden wat voor een kampeervakantie zeker geen gekke optie hoeft te zijn. De Oppo Find X3 Lite beschikt over 8GB aan werkgeheugen en een verversingssnelheid van 90 Hz Ook dit toestel voorziet je dus van soepele beelden. Daarnaast heb je de beschikking over 128GB aan opslaggeheugen. Dit geheugen kun je niet uitbreiden maar heb je hier behoefte aan tijdens een kampeervakantie? Onder de motorkap van de Oppo Find X3 Lite zit de 5G-ondersteunende Snapdragon 765G. Een chipset die je niet zult teleurstellen. Op prestatie vlak heb je dus weinig te klagen met dit toestel.

Wat een nadeel kan zijn is dat je de Oppo Find X3 Lite niet draadloos kunt opladen. Je bent dus afhankelijk van een stroompunt maar dit hoeft geen probleem te zijn. Het opladen van het toestel verloopt immers wel snel. Binnen ongeveer 35 minuten is de smartphone weer volledig opgeladen dus in de tijd dat jij een restaurantje bezoekt is je smartphone weer vol. Een ander praktisch punt om te vermelden is dat de Oppo Find X3 Lite beschikt over dual sim. Je kunt hier dus twee simkaarten in kwijt voor als je wel op kampeervakantie wilt maar ook zeker bereikbaar wil blijven voor je bedrijf.

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software