Wat heb je nou echt nodig tijdens het kamperen in de winter?

Met de winter in volle gang is het een belangrijke zaak om de handen goed warm te houden als je de kou in gaat. Als de handen eenmaal koud worden, is het lastig om deze weer op temperatuur te krijgen. De kou van de handen kan doorstralen naar de rest van het lichaam waardoor je het helemaal koud krijg. Een goed paar handschoenen kan daarom uitkomst bieden om de winterse kou door te helpen. 

Handschoenen zijn er in allerlei verschillende varianten. Van de dunne wollen handschoen tot de meest luxe variant waarmee je de koudste temperaturen aan kunt. De laatste jaren zijn vooral de verwarmde handschoenen in opkomst. Verwarmde handschoenen zijn er ook in allerlei varianten maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze doormiddel van een kleine accu voorzien worden van stroom die wordt gebruikt om de handschoen te verwarmen. 

Net als gewone handschoenen zijn er van de verwarmde handschoenen ook voor allerlei doeleinden een geschikt model te vinden. Naast de gewone verwarmde handschoen die multifunctioneel is en door ieder gebruikt kan worden zijn er bijvoorbeeld de verwarmde onderhandschoenen die gebruikt kunnen worden om onder je werkhandschoen te dragen. Er zijn speciale verwarmde handschoenen die geschikt zijn voor fietsers, deze zijn voorzien van extra grip op de handpalm. De verwarmde handschoen voor op de motor is voorzien van extra bescherming om de motorrijder te beschermen als er onverhoopt iets misgaat. Uiteraard zijn er voor de fervente wintersporter hele warme exemplaren die dik gevoerd zijn. Naast alle verschillende doelgroepen zijn er ook nog mensen die last hebben van het fenomeen van Raynaud. Deze mensen zijn gebaat bij warmte op de hand om de bloedcirculatie op gang te houden. Voor deze mensen zijn eigenlijk alle verwarmde handschoenen een uitkomst om te zorgen dat de klachten weg blijven. 

Wat heb je nou echt nodig tijdens het kamperen in de winter

Nieuwe technologie

De technologie staat niet stil en elk jaar komen er nieuwe varianten bij op de markt. Het nieuwste op het gebied van verwarmde handschoenen zijn de modellen met de dual heating functionaliteit. Waar de traditionele modellen verwarmde handschoenen alleen de bovenzijde van de hand verwarmen is dit bij de dual heating aan beide zijden verwarmd. De naam zegt het eigenlijk al maar met deze handschoenen kan je de onder en bovenzijde van de hand afzonderlijk bedienen waardoor je altijd de ideale temperatuur kunt kiezen. Voor veel mensen zijn het de vingertoppen die snel koud worden en met alleen de bovenzijde van de hand verwarmd wordt dit gedeelte niet meegenomen. Als je de onderzijde verwarm, worden ook de vingertoppen verwarmd. 

Er zijn veel verschillende merken verwarmde handschoenen verkrijgbaar. Je kunt ze voor enkele tientjes bij de bekende Chinese webshop bestellen maar als je op zoek bent naar echte kwaliteit en service kan je beter kiezen voor een merk dat al jarenlang de beste producten levert. Via Comfort-Producten kan je de handschoenen van BERTSCHAT® bestellen. Dit is ook het merk dat de dual heating functionaliteit heeft ontworpen. Het team van specialisten staat kan je van advies voorzien zodat je voor jou gebruik ook de juiste handschoenen kunt bestellen. 

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software