Met je elektrische trekkingfietsen kamperen

Vakantie in eigen land is iets dat veel Nederlanders tegenwoordig waarderen. De fiets wordt vaak meegenomen, om heerlijk te fietsen op een zonnige zomerdag. Elektrische trekkingfietsen zijn fijne fietsen om lange afstanden af te leggen en dus perfect om mee te touren. Ze zijn gemaakt voor sportievelingen die graag lange recreatieve ritten en ontspannen fietstochten maken. In deze blog lees je over de voordelen van een trekkingfiets en waarom je met deze e-bike op vakantie wil!

Ga als een speer met een goede motor

Een goede motor maakt het verschil. De elektrische trekkingfietsen van Stella zijn geschikt voor lange fietstochten vanwege de middenmotoren van Bosch die zorgen voor een stabiele wegligging. Daarnaast geeft de motor je bij iedere pedaalbeweging meer vermogen. De snelheid en de efficiëntie van de elektrische aandrijving bepaal je onderweg. Zo heb je altijd de wind in je rug en ben je binnen no-time op de camping. Met zo’n snelheid en fietsgemak kun je de omgeving extra goed ontdekken. Neem jij de fiets mee voor een sportief middagje in de bergen of ben jij fanatiek als het aankomt op veel kilometers rijden? Dan heeft de Morena Trekking Easy MDB fiets van Stella een goede uitrusting voor jou. De accu is namelijk onder het frame geplaatst, waardoor het zwaartepunt van de e-bike lager ligt en de fiets hierdoor een stabielere wegligging heeft. Let dus niet alleen op de kwaliteit van de motor, maar kijk ook naar het doeleinde en plaatsing van de accu om optimaal te genieten van je fiets tijdens fietstochten.

De trekkingbike, gemakkelijk te vervoeren

Kamperen in eigen land? Trekkingfietsen zijn gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Dankzij het lichte gewicht van de motor zit je ook altijd comfortabel en heb je voor je het weet veel kilometers gepasseerd. Kamperen betekent veel spullen of in de middag een pitstop om te picknicken. Al die spullen moet je nog maar zien mee te nemen. Daarom beschikt de trekkingfiets over de mogelijkheid om fietstassen te bevestigen.

Handige details van een trekkingfiets

Handige details van een trekkingfiets

Goed om te weten! Het frame van een trekkingfiets is stijver dan van een gewone e-bike. De reden hiervoor is dat als je bepakt bent nog steeds strak kan sturen en fijn kan rijden. Ben jij nog niet bekend in de omgeving waar je fietst? Dan pak je het Bosch-display op je trekkingfiets erbij, deze is in iedere situatie goed leesbaar en bevat loopondersteuning. Naast dat de fiets ideaal is voor lange afstanden, is die ook uitermate geschikt voor dagelijks woon- en werkverkeer.

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software