De top 5 plaatsen om met een camper te bezoeken in Amerika

Een reis naar Amerika om daar met de camper te gaan reizen, begint natuurlijk met een vertrek. Bijvoorbeeld met een vlucht vanaf Schiphol, waarbij lang parkeren op Schiphol of in de omgeving mogelijk is. Er zijn meerdere aanbieders voor lang parkeren bij Schiphol, zodat er wat dat betreft een vergelijking te maken is op prijs en service. Het is niet alleen belangrijk om aan de camperreis in Amerika te denken, maar ook het vertrek goed geregeld te hebben, zoals een plek voor lang parkeren. Als de parkeerplek bij Schiphol eenmaal is vastgelegd, kan de reis naar een van de top 5 plaatsen om met een camper te bezoeken in Amerika beginnen. Ontdek hier welke dat zijn.

1. Grand Canyon in Zuidwest-Amerika

De Grand Canyon is een van de mooie plekken in Amerika om met een camper te bezoeken. Het is natuurlijk mogelijk om zelf een reis samen te stellen of dat georganiseerd te doen. Bijvoorbeeld met Travelhome camperreizen om naar de Grand Canyon, maar ook Las Vegas en San Francisco te reizen.

2. Miami in Florida

Een camper huren Amerika en rondreizen door Florida is helemaal fantastisch. Vooral met het brengen van een bezoek aan Miami. Geniet ook aan de parelwitte stranden met de palmbomen die je al wuivend begroeten.

3. Olympic N.P. in Noordwest-Amerika

In Noordwest-Amerika liggen parels in de natuur verborgen in het Olympic National Park. Reis je door dit gebied met de camper dan is het zeker de moeite waard om de regenwouden te bezoeken. Om daarna verder te reizen naar de ruige kust van Oregon en natuurlijk om de watervallen te bezoeken van de Columbia River Gorge.

4. White Mountains in Noordoost-Amerika

White Mountains

Noordoost-Amerika biedt geweldige mogelijkheden om met de camper verrassende plaatsen te bezoeken. Bijvoorbeeld Cape Cod waar prachtige brede zandstranden te vinden zijn net als vuurtorens. De White Mountains is als natuurpark zeker een van de top 5 plaatsen in Amerika om met de camper te bezoeken.

5. Muzieksteden Deep South

Ben je een liefhebber van camperreizen en houd je van muziek? In dat geval is het aan te raden om met de camper een van de vele muzieksteden in Amerika te bezoeken. Er zijn een aantal muzieksteden die er wat dat betreft uitspringen, zoals Memphis en Nashville. Als je met de camper deep south bent, bezoek je natuurlijk ook de moerasgebieden, waar alligators rondwaren.

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software