Dé kampeer musthaves van dit seizoen

Of je nu een beginner bent of een ervaren kampeerder; bij iedereen die van vrije tijd op de camping doorbrengen houdt, begint het hart nu toch wel weer sneller te kloppen. De dagen worden langer en de temperaturen worden steeds aangenamer. Het is dan ook hét moment om de voorbereidingen te starten van het nieuwe kampeerseizoen. Ongetwijfeld heb je al de  nodige spullen in de garage of op zolder staan, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Zo verhoog je het kampeerplezier natuurlijk direct door het aanschaffen van leuke en handige gadgets. Welke gadgets komend seizoen bij jou niet mogen ontbreken? Lees snel verder.

Goed gekoeld

Zomers lijken de laatste jaren wel steeds warmer te worden. Wat is er op zo’n moment dan lekkerder dan een koud gekoeld drankje? Op de camping, zeker wanneer je echt kampeert, heb je vaak niet de beschikking over een koelkast. Een koelbox kopen is dan de perfecte oplossing. Bij normale koelboxen is de lengte (en de mate!) van het koelingsproces echter vaak maar zeer beperkt. De nieuwste generatie koelboxen biedt hier echter een oplossing voor in de vorm van een elektrische koelbox. Zoals deze al doet vermoeden is dat een koelbox die je kan aansluiten op het elektriciteitsnet en koelt het door middel van een compressor. Daardoor heb jij altijd koude drankjes en hapjes. Nooit meer oververhit met deze kampeergadget!

Genoeg power

Genoeg power

Een goede powerbank is tegenwoordig een must wanneer je op de camping staat. Wanneer je kijkt naar de nieuwste generatie zul je versteld staan van de kracht en ook van de functionaliteiten. Vele powerbanks zijn speciaal ontwikkeld voor op de camping en die kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als zaklamp. Draadloos opladen is ook bij steeds meer powerbanks mogelijk.

Trackers

Natuurlijk hoop je dat je na een goede nacht op de camping uitgerust en blij wakker wordt, en al je spullen weer in goede staat aantreft. Toch is dit niet altijd het geval. Wanneer je gaat kamperen ben je zeer kwetsbaar waar het gaat om diefstal. Het is dan ook aan te raden je fietsen en auto te voorzien van een tracker. Daarmee kun je in de gaten houden waar je spullen zijn, ook wanneer ze door iemand zijn ontvreemd. Een extra zekerheid die je liever niet gebruikt, maar wel veel geld en tijd kan besparen.

Kortom, verheug je op het komende kampeerseizoen met het aankopen van leuke gadgets. Deze maken het kamperen leuker maar ook handiger, en zelfs een stukje veiliger. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, bovenstaande innovaties zijn niet duur. En tot slot; op zoek naar een cadeau voor een fanatieke kampeerder? Dan weet je wat je te doen staat, bovenstaande cadeaus zullen bij de meeste fanatieke kampeerders in zeer goede aarde vallen.  

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software