5 plekken in eigen land om deze zomer te verkennen

Heerlijk de zomervakantie en het lekkere weer komen er weer aan. Dat betekent dat het ook weer tijd is om op vakantie te gaan! Er is nog een hoop onduidelijkheid omtrent op vakantie gaan naar het buitenland, maar wat dacht je van heerlijk op ontdekkingsreis in eigen land? Ga je met de camper, vouwagen, tentje of wat dacht je van een mooi huisje huren? Ons kikkerlandje heeft namelijk ook de mooiste plekjes om te ontdekken! Of je nou voor een strandvakantie wilt gaan of lekker in de natuur wilt duiken. Wij hebben voor jou de 5 mooiste plekken op een rijtje gezet.

Loonse en Drunense Duinen - Noord Brabant

Ben je op zoek naar een mooie plek om even helemaal tot rust te komen? Ga dan eens een weekendje weg naar de Loonse en Drunense Duinen! Tussen Tilburg, Waalwijk en Den Bosch vind je de Loonse en Drunense Duinen; een prachtig nationaal park. Hier vind je bos, heide en vooral veel zand! Het is zelfs een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind heeft hier vrij spel, waardoor het landschap continu verandert. Een prachtige plek om even helemaal op te gaan in de natuur!

Zeeuws Vlaanderen - Zeeland

Zin om natuur en strand te combineren? Wat dacht je dan van een heerlijke vakantie naar Zeeland? Je hebt hier uitgestrekte stranden en prachtige polders; het beste van twee werelden. Ga eens lekker uitwaaien op het strand en de volgende dag op ontdekkingstocht in de polders met de fiets of huur een scootertje. Neem een picknick kleedje mee en geniet van de omgeving. Hier zijn genoeg mooie hotels en toffe airbnb’s om heerlijk te genieten.

Nationaal Park de Veluwezoom - Gelderland

Wat natuurlijk niet mag ontbreken in dit lijstje is de veluwe. Het nationaal park de Veluwezoom in Gelderland van maar liefst 5.000 hectare is onderdeel van de Veluwe. Ten opzichte van de rest van de Veluwe is dit het gebied waar je het meeste heuvellandschap vindt. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over heidevelden, landgoederen, bossen en zandgebieden. Je kan tijdens je vakantie hier heerlijk wandelen, fietsen of wat denk je van een uitdagende mountainbiketocht! Je kan hier lekker gaan kamperen, maar er zijn ook genoeg prachtige huisjes te boeken in de natuur.

Hindeloopen - Friesland

Hindeloopen - Friesland

Zin om even terug te gaan in de tijd? Ga dan eens een midweekje dorpjes hoppen in Friesland. Je vindt hier nog prachtige authentieke dorpjes waar het lijkt of de tijd even stil heeft gestaan. Een prachtig voorbeeld hiervan is het scheepvaart dorpje Hindeloopen. Je wordt hier omgeven door prachtige idyllische huisjes. Een leuke manier om hier op ontdekkingstocht te gaan is door een sloep te huren. Heerlijk op het water, de wind in je haren, het zonnetje in je gezicht en varen door een prachtige omgeving; dat is alles wat je wilt toch tijdens een vakantie?

Amsterdam - Noord Holland

De hoofdstad van ons kikkerlandje mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje. Ga eens een midweekje de toerist uithangen in Amsterdam. Je komt zeker te weten op plekjes waar je nog niet eerder geweest bent. Ga op in de hectiek, de prachtige grachten, de gezellige cafeetjes en laat je meenemen door de bruisende stad. Boek een boottocht, ontdek de stad fietsend of ga lopend op avontuur. Welke plek je ook kiest; je zit altijd goed. In Nederland zijn namelijk genoeg prachtige plekken om te genieten van een heerlijke vakantie in eigen land!

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software