3 locaties in België met mooie vakantiehuizen in het bos

Op zoek naar een vakantiehuis België? Wanneer je even helemaal tot rust wilt komen en wilt genieten van een ontspannen verblijf gaat er niets boven een vakantie in de natuur. Vooral in het bos kun je echt even genieten van de rust en vrijheid om je heen. En ook in België kun je tal van mooie vakantiehuizen boeken in het bos of in een bosrijke omgeving. Ben je benieuwd waar je allemaal kunt verblijven? Hier vind je alvast drie locaties in België waar je mooie vakantiehuizen in het bos kunt boeken.

1: La Roche-en-Ardenne in Luxemburg

Een van de mooiste locaties in België is natuurlijk de Ardennen. Dit gebied bevindt zich in de provincies Namen, Luik en Luxemburg. In Luxemburg vind je een aantal prachtige locaties waar jij jouw vakantiehuis in het bos kunt vinden, waaronder La Roche-en-Ardenne. Dit is een prachtige stad dat is omringt door bos. Je kunt in de stad zelf verblijven, maar je kunt ook kiezen voor een heerlijk verblijf in het bos. In de omgeving stroomt onder andere de rivier Ourthe, waar je volop kunt raften, zwemmen, varen en andere activiteiten kunt ondernemen. Er is hier voor ieder wat wils!

2: Viroinval in Namen

Viroinval

Een andere mogelijkheid is het mooie Viroinval in de provincie Namen. Ook deze plaats bevindt zich in een bosrijke omgeving. Vanuit jouw vakantieverblijf op deze locatie heb je de gelegenheid om de Ardennen te gaan ontdekken. Viroinval ligt in het zuiden van België, op een paar kilometer van de Franse grens. Met een grote groep op vakantie? In deze omgeving boek je met gemak een vakantiehuis 13 personen of meer. Maak wandelingen door het bos, geniet van het heuvelachtige landschap en ontdek de veelzijdigheid van België in het mooie Viroinval. Ook voor kinderen vind je hier veel leuke activiteiten.

3: Nationaal Park de Hoge Kempen in Limburg

Ook als je niet ver wilt reizen vind je veel mooie locaties in België in het bos. Wat dacht je van het mooie en veelzijdige natuurgebied De Hoge Kempen in Belgisch Limburg? Dit prachtige park is de parel van de regio en is dan ook een populaire bestemming voor echte natuurliefhebbers. En ook jij kunt hier een vakantiehuis boeken en genieten van de mooie bossen in de buurt. Voor wandel- of fietsvakanties zit je hier op de goede plek, maar ook wanneer je wilt genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Sitemap Blogs
© 2024 — kampeerdirect.nl — development by Harris Software